Первая страница
Наша команда
Контакты
О нас

    Головна сторінка



Поліпшувач хлібопекарний «екстра» Оптіма тм ту у 10. 6-34470937-001: 2013

Скачати 21.63 Kb.

Поліпшувач хлібопекарний «екстра» Оптіма тм ту у 10. 6-34470937-001: 2013




Скачати 21.63 Kb.
Дата конвертації25.03.2017
Розмір21.63 Kb.

20 (2).jpg

Поліпшувач хлібопекарнийоптима.gif

«ЕКСТРА» Оптіма ТМ

ТУ У 10.6-34470937-001:2013

ISO 22000:2005
Комплексний поліпшувач, для виробництва тіста для пельменів, равіолей, мантів, вареників та др. продукції. Даний поліпшувач ефективно впливає на білковий комплекс борошна, що надає тісту пластичності та еластичності.
Проду́кція (рос. продукция, англ. production, output, produce, нім. Produktion f, Erzeugnisse n pl, Produkte n pl, Güter n pl) - матеріальний результат трудової діяльності або виробничих процесів, що має корисні властивості і призначений для використання споживачем.
Пельме́ні - вироби з яєчного тіста із пшеничного борошна з начинкою із меленого м'яса свійської худоби чи риби, грибів, приправ та зварених в окропі чи росолі. Є популярною стравою в Росії та Україні.
Білковий комплекс - група з двох або більшого числа стабільно сполучених молекул білків (що називаються в цьому випадку субодиницями), сформована за допомогою білок-білкових взаємодій. Прикладом білкового комплексу, що виконує важливі функції в клітині, може бути протеасома чи голофермент ДНК-полімерази III та деякі іонні канали, що складаються з різних субодиниць (калієві канали вхідного випрямлення).
Використовується для приготування тіста з наступною ручною чи машинної формовками. Перешкоджає кристалізації вологи в тісті при заморожуванні виробів та напівфабрикатів.
Напівфабрика́т - продукція, що підлягає подальшій обробці або використовується як складова частина іншого складнішого виду продукції.
Воло́гість - міра насиченості речовини водою. У поняття вологості не входить вміст хімічно зв'язаної (конституційної), а також кристалогідратної води.


  • Покращує пластичність, еластичність тіста;

  • Забезпечує однорідну структуру тіста;

  • сприяє отриманню гладкої поверхні виробів;

  • попереджує утворення тріщин при заморожуванні та розморожуванні продукції;

  • покращує консистенцію тіста після варки;

  • попереджує склеювання і розварювання продукції.


Дозування 0,3 – 0,5% поліпшувача до маси борошна. Вноситься з борошном безпосередньо під час замісу тіста.
Оскільки борошно різної якості має різні вимоги, необхідно провести тестування для визначення оптимального дозування.
Озна́чення, ви́значення чи дефіні́ція (від лат. definitio) - роз'яснення чи витлумачення значення (сенсу) терміну чи поняття. Слід зауважити, що означення завжди стосується символів, оскільки тільки символи мають сенс що його покликане роз'яснити означення.


Органолептичні показники

Зовнішній вигляд і консистенція

Однорідний порошок

Колір

Від білого до кремового, допускається сірий відтінок

Смак, запах

Без по стороннього присмаку та запаху

 Фізико – хімічні показники



Масова частка вологи

14% 5%

Металомагнітні домішки

Не допускається

Показники безпеки

Вміст токсичних елементів не перевищує допустимі рівні, встановлені вимогами СН № 5061, СанПиН 8.8.1.2.3.4-000, ГН 6.6.1.1-130.



Термін зберігання: 1 рік з дати виробництва.
Зберіга́ння - дія за значенням зберігати; технологічний процес.
Зберігати в сухих складських приміщеннях при температурі від 5 до 20°С і відносній вологості повітря не більше 75% в непошкодженому пакуванні. Відкрите пакування щільно зав’язують.

Склад: борошно пшеничне в/г, емульгатор стеароїл – 2 – лактілат кальцію, емульгатор ефір диацетилвинної кислоти моно – і дигліцеридів жирних кислот, сироватка молочна демінералізованаречовина, пірофосфат, загусник камідь гуарова, антиоксидант L - цистеїн, речовина для обробки борошна – аскорбінова кислота, стабілізатор пірофосфат натрію, комплекс хлібопекарних ферментів (амілази, ксилонази).
Примі́щення - частина внутрішнього об'єму будівлі, обмежена будівельними елементами, з можливістю входу і виходу.
Ферме́нти або ензи́ми - органічні каталізатори білкової або РНК природи, які утворюються в живих організмах, здатних прискорювати перебіг хімічних реакцій в організмі.
Температура Температу́ра (від лат. temperatura - належне змішування, нормальний стан) - фізична величина, яка описує стан термодинамічної системи.
Жи́рні кисло́ти - органічні сполуки, що складаються з вуглецевого ланцюжка, довжиною до 24 атомів вуглецю з карбоксильною групою (-СООН) на одному кінці.


Пакування: паперовий мішок 10 кг.

Продукт виробляється за допомогою традиційної не – ГМО технології.

Тради́ція - досвід, звичаї, погляди, смаки, норми поведінки і т. ін., що склалися історично і передаються з покоління в покоління; звичайна, прийнята норма, манера поведінки, усталені погляди, переконання когось; узвичаєння, узвичаєність, неписаний закон.



Не містить ГМО.


Скачати 21.63 Kb.

  • ТУ У 10.6-34470937-001:2013 ISO 22000:2005 Комплексний поліпшувач, для виробництва тіста для пельменів
  • Дозування 0,3 – 0,5% поліпшувача до маси борошна. Вноситься з борошном безпосередньо під час замісу тіста.
  • Органолептичні показники
  • Ф ізико – хімічні показники
  • Показники безпек и
  • Пакування