Первая страница
Наша команда

Головна сторінка

Прес-реліз для публікації Компанія geze представила свою інноваційну продукцію на ish 2017

Дата конвертації19.04.2017
Розмір43.35 Kb.

balken quer

Прес-реліз для публікації

Компанія GEZE представила свою інноваційну продукцію на ISH 2017.

ISH 2017 - міжнародна виставка з експлуатації та енергозбереження будівельних об’єктів, кліматичного та сантехнічного обладнання, а також енергетики, що оновлюється. ISH 2017 проходила з 14 по 18 березня 2017 року в Німеччині в м. Франкфурт-на-Майні в головному Виставковому Центрі міста (Павільйон 10.3, Стенд С79).

Інтеграція, централізований контроль та безпечне керування дверима та вікнами стали можливими завдяки автоматичній системі управління для будівель GEZE Cockpit та новому інтерфейс-модулю IO 420 BACnet.

Розумна вентиляція: вікна з «інтелектуальними» приводами можуть інтегруватися у загальну KNX-систему будівель завдяки IQ-боксу та KNX-інтерфейс модулю.

Фото: GEZE GmbH
Опалення, кондиціонування, освітлення та зовнішня підсвітка будівель у своїй сукупності не можуть вважатися достатніми характеристиками для визначення поняття «Розумні будівлі». Підтримуючи дану ідею, компанія GEZE представила на ISH 2017 свою доповнену продуктову лінійку традиційних технологій новими інноваційними рішеннями для вікон та дверей, які легко інтегруються у мережу автоматизованих «Розумних будівель». На світовому ринку компанія GEZE представляє багатофункціональні системи для вікон та дверей, що характеризуються можливістю вільної інтеграції всіх існуючих продуктів компанії. Завдяки цьому Компанія GEZE пропонує нові унікальні можливості для зручного, безпечного та енергоефективного керування «Розумними будівлями».

На ISH 2017 компанія GEZE презентувала свої інноваційні продукти для управління автоматичними системами GEZE Cockpit а також інтерфейс-модулі BACnet та KNX, що відрізняються наявністю відкритих протоколів комунікації для автоматизації та можливістю їх інтеграції в інші продукти та системи мереж будівель.

З новим продуктом GEZE Cockpit з’явилася унікальна можливість централізованого управління та спостереження з конкретних програмних додатків за всіма встановленими продуктами GEZE: систем безпеки, віконної та дверної лінійки. В свою чергу, BACnet-контролер для будівель від GEZE дозволяє просту та легку інтеграцію блока управління GEZE Cockpit в систему управління будівлею.

Система керування, також Система управління (англ. control system) - систематизований набір засобів впливу на підконтрольний об'єкт для досягнення цим об'єктом певної мети. Об'єктом системи керування можуть бути як технічні об'єкти так і люди.
Вперше з цією системою стала можлива інтеграція «інтелектуальних» продуктів (в повному розумінні цього значення) в мережу будівель: двері та вікна разом з іншими частинами системи будівлі при цьому контролюються «розумно». А передача даних між блоком управління GEZE Cockpit та інтегрованими системами дверей та вікон відбувається через інтерфейс-модуль IO 420 BACnet.
Передача даних (обмін даними, цифрова передача, цифровий зв'язок) - фізичне перенесення даних цифрового (бітового) потоку у вигляді сигналів від точки до точки або від точки до множини точок засобами електрозв'язку каналом зв'язку; як правило, для подальшої обробки засобами обчислювальної техніки.

В рамках виставки ISH 2017 компанія GEZE також продемонструвала сам процес будівництва віконних мереж, що інтегруються в єдину автоматичну систему будівель за KNX-стандартом. Для забезпечення природнього але контрольованого вентилювання відбувається інтеграція ланцюгових та штокових віконних приводів IQ-серій через інноваційний IQ-бокс KNX інтерфейс-модуль, який, в свою чергу, є безпосередньою частиною системи управління будівлею. Дана можливість інтеграції продуктів підтверджує можливість централізованого та «інтелектуального» керування будівлею.

Контакти для преси:

Ірина Івановська

тел.: 380 50 441 47 50

i.ivanovska@geze.com

факс: 380 44 501 22 25

ТОВ «ГЕЦЕ Україна»

Офіс 12, к.93Б, вул. Віскозна 17, м. Київ, 02660

www.geze.ua

Про GEZE

Компанія GEZE є одним із найуспішніших світових лідерів на міжнародному ринку розробників та виробників інноваційних продуктів та рішень в області автоматичних дверних та віконних систем, а також систем безпеки, що характеризуються неповторним дизайном та бездоганною якістю, безпекою та надшвидким сервісним обслуговуванням в процесі її встановлення і використання. Для Компанії не існує меж та кордонів щодо встановлених стандартів – її висококваліфікований персонал якнайкраще розробить та імплементує необхідні оптимальні рішення, поєднає функціональність і безпеку своїх продуктів і рішень з необхідним комфортом та дизайном.

Оптимальне рішення - рішення, що приймається таким чином, що ніякі інші доступні варіанти не приведуть до кращого результату. Це важливе поняття в теорії прийняття рішень. Для того, щоб порівняти різні результати рішення, один зазвичай призначає відносну корисність для кожного з них.
Чисельна та різноманітна лінійка таких продуктів Компанії як дверні дотягувачі відкривають перед споживачем широкий спектр технічних та візуальних можливостей у використанні: кожного дня мільйони людей проходять через двері, на які встановлені дверні дотягувачі серії TS 5000, а дверні автоматичні системи продуктової лінійки Slimdrive дозволяють насолоджуватися їх перевагами та комфортом під час використання. Компанія GEZE також пропонує споживачам свої унікальні системи вільного відчинення дверей та вікон у безбар’єрному середовищі, які, в першу чергу, дозволяють вільно та комфортно пересуватися людям з певними обмеженими фізичними можливостями. Привабливі цільноскляні розсувні та карусельні системи Компанії можуть вільно називатися «абсолютними» з точки зору естетики та дизайну.
Аспект (лат. aspectus - вигляд, погляд) - поняття філософії (онтології, теорії пізнання). У філософії аспект розглядається

Компанія GEZE також пропонує широкий спектр безпечних продуктів та рішень у сфері віконних систем димо- та тепловідведення, систем безпеки а також віконної вентиляційної техніки. Ці продукти включають в себе готові рішення для аварійних виходів, технології закривання та системи контролю доступу. В свою чергу, системи управління будівлями від GEZE забезпечують можливістю моніторингу всіх вікон та дверей, встановлених в будівлі. За свої імплементовані в чисельних будівлях світу продуктові рішення, Компанія GEZE отримала і досі отримує багаточисельні нагороди відзнак. Компанія GEZE представлена 31-м дочірнім підприємством з кількістю більше ніж 2700 співробітників висококваліфікованого персоналу по всьому світу.
Дочірнє підприємство (англ. subsidiary firm) - суб'єкт господарювання, контрольним пакетом акцій якого володіє материнська компанія.
Річний обіг за 2016 та 2017 фінансові роки досяг позначки у 394 мільйони євро.

Скачати 43.35 Kb.

• Використання інноваційних автоматичних дверних та віконних систем від компанії GEZE для автоматизації будівель сприяє формуванню поняття «Розумних Будівель».
  • GEZE Cockpit
  • BACnet